Livsstil

Sista natten, Stilfabriken och längtan

Natt 4:a är avklarad och i dag har jag sovit sådär, vaknat ett par gånger men jag har kunnat somna om, vilket har varit skönt. Och vet ni? Jag vaknar upp med jordens träningsvärk efter gårdagens träningspass och i dag fick det bli vilo dag då jag hade inbokat möte kl 17 så jag hade ingen tid för träningen .. Gah, tid är bokad och i november ska jag göra något jag velat göra ett tag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kolla vad som låg i brevlådan nu i eftermiddag när jag kollade posten, ett paket med sinnesjukt snygga armband från Stilfabriken. Ser ni marmorarmbandet? Jag dör lite vad snygga armband, men marmorarmbandet är ju så galet snyggt. Tusen tack, nu kommer mina outfitbilder bli ännu snyggare med dessa detaljer!

Nu dricker jag latte nr 2 för dagen, i dag känner jag att det behövs en extra koffeinkick i uppladdning för 5:e och sista natten. Jag längtar verkligen tills i morgon bitti och veta att  .. jag har ledighet framför mig. Eller ledighet, jag har ju massa inlägg som ska skrivas, mail ska svaras på och en krönika ska börja skrivas, så ledighet och ledighet är det ju egentligen inte .. Men de sistnämnda är ju bara en bonus som jag brinner för, bloggandet och skrivandet är ju så fantastiskt roligt.

Dessutom börjar det kännas som att sjömannen har varit iväg i flera veckor .. men i morgon är det bara en vecka kvar tills han kommer hem och ger mig både ömhet och kärlek! I miss my hubby!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.