Livsstil

Tidig morgon, snöhelvetet och kamphundarna

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tack Nespresso för att ni finns. Bara synd att ni fortfarande inte fått upp ögonen för mig och kan skicka hem lite kaffekapslar sådär varje månad och ja, en ny espressomaskin med inbyggd skummare hade ju inte varit helt fel.. Jag gillar de där med skruvrattarna ( heter det så!?) på!

06.30 tyckte kamphundarna att det var tid att kliva upp för mig ?! Seriöst, ögonen snurrar runt i huvudet och jag är så fruktansvärt trött när dom väcker mig så tidigt att jag starkt funderar på om det är mordförsök dom försöker göra på mig. Är så trött så jag mår illa men det är ju lika bra att dom väcker mig sådär tidigt så jag börjar ställa om kroppen och gör mig redo för det nya jobbet, för vissa morgonpass börjar jag redan kl 06?! Ja ni läste rätt,  hur jag nu ska fixa det där är en bra fråga, men det löser sig nog på vägen!

När vi kommer ut så svär jag. Det är vitt och det har snöat under natten. Här började jag nästan gråta för andra gången, första var när kamphundarna väckte mig och nu detta?! Vad har jag gjort för ont här i livet? Kan vi inte bara få vår, sol och lite mer värme så att folk och jag kan börja klä av mig. Jag vill ha bort alla tunga, tjocka kläder  och få se hud. Snygga hunkar i shorts och tee och ett bar snygga brillor! 😉

Dagens planer? Inte mycket alls, dricka latte, vila, åka till jobbet och lämna nycklar och ändra inställningar på diverse saker – Är på tjänstledighet, återkommer kanske till sommaren. Vila, åter vila och sen ta en promenad med syrran och sjömannen för att visa syrran vart hon ska infinna sig i dag när hon ska på antällingsintervju. Heja dig!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Margareta 18 februari, 2016 at 10:37

    Nespresso kan kanske sponsra din blogg, så mycket reklam som du gör för dem! Vi har ju sett ett antal bilder… Prova att kontakta dem!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.