Livsstil

Migrän från helvetet , tillbaka i stan och sovit bort halva dagen

När det inte blir som man planerade.

Det blev en snabbvisit och bara ett dygn i stugan. I går kväll slocknade jag med huvudvärk och tidigt i morse vaknade jag av att jag behövde kräkas och att jag hade migrän från helvetet.  Det var många många år sedan jag hade migrän och nu slog den till med dunder och brak. Böjde jag mig ner så höll huvudet på explodera och ställde jag mig upp samma sak. Minsta rörelse gjorde att jag fick springa på toaletten och jag ville bara hem till lägenheten och ställa mig i en kokhet dusch. Det var ett jävla projekt att ta sig hem och jag fick stanna fyra gånger påväg hem för att jag behövde kräka. Jag hittade min migrän medicin i skåpet, sovit och hinkat i mig vatten och vätskeersättning.

Ikväll  är huvudvärken borta och jag och kamphundarna har varit ute på en längre promenad då vi 3 behövde komma ut och röra på sig, jag gick en sväng på Ica och handlade eftersom jag glömde massor i stugan men det får jag väl köra ut och hämta kanske i morgon. Och nu har jag tänt lite ljus och tagit mig ett glas rosé och kollar på lets dance. Vinet smakar inte i dag så jag ska väl bara se lets dance och sen göra mig klar för att lägga mig. Det blir inte alltid som man tänkt sig och så är det ibland.

Ikväll saknar jag sjömannen extra mycket. Vill bara att dessa veckor ska gå snabbt så jag får hem honom.
Hur har ni det i dag?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.