Livsstil

En dag med både glädje & sorg

Skärmavbild 2015-03-27 kl. 20.30.45Jag och sjömannen innan begravningen!

Vilken dag, en dag med både glädje och sorg. Att ta farväl av en vän känns bara så oerhört fel, det är inte rätt. Det har varit en tung dag med både glädje och sorg, en maffig kortege genom Malmö stad och jag fick äran att fotografera kortegen. Det kändes som att våran älskade vän var där, skrattade och sa att det är så här jag vill ha det, stort och maffigt.

En oerhört stillsam och kärleksfull begravning. Kärlek och sorg. Vänner som man inte träffat på ett par månader och vissa saknade vänner som man inte träffat på ett par år. Känslor , tankar och tårar.  Jag som är så oerhört blödig lyckades faktiskt hålla mig från tårar tills man ska krama de anhöriga, då kom det tårar. Det var då det kändes  .. det är på riktigt.

Vi alla bör vara duktigare på att ta vara på varandra och att inte behöva få den där känslan vid dessa tillställningar att man ska vara mer rädd om varandra. Jag får varje gång denna känsla att man ska ta vara på de som är nära och ännu en gång blir jag påmind att jag måste bli bättre på det.

Mellan begravningen och minnesstunden efter fick jag och sjömannen samtal om kontraktstkrivning och eftersom sjömannen drar på jobb i natt så fick vi lite akut fixa in kontraktskrivning redan i dag. Så nu är den nya lägenheten vår, från och med den 16 Juli.

Nu ska jag stänga ner för idag och krypa intill sjömannen och njuta av de sista timmarna han är hemma. 02.30 i natt ringer klockan och senast 03 måste han köra. Om 11 jävla dagar är han hemma igen, jag längtar redan!

Och du .. var rädd om de du har! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Isabell Strandberg 27 mars, 2015 at 21:05

  Grymt fina ord i sista meningen! Borde alla tänka på och värdesätta var dag

  • Reply tommytott 30 mars, 2015 at 02:42

   tack! <3

 • Reply Maggan 27 mars, 2015 at 22:27

  Ja begravningar är ju tyvärr nyttiga påminnelser om människans förgänglighet och hur mycket vi borde värdesätta den tid vi har här och nu.
  Grattis till lägenheten!

 • Reply Dennis Widmark 28 mars, 2015 at 07:15

  Hoppas att det inte var allt för jobbigt att gå på begravningen. Jag kan inte tänka mig hur jag skulle reagera på en begåvning. Tack och lov har jag sluppit bli utsatt för något sådant, men tyvärr är det bara en tidsfråga tills jag också behöver utsättas för det =/

 • Reply JUNITJEJ 29 mars, 2015 at 00:54

  Alltid jobbigt att ta farväl av någon!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.