Livsstil

Glutenfritt lantbröd

image

 

Hej fina. Så har ännu en ledig helg sprungit iväg och vi är tillbaka i lägenheten. Seriöst, vart tog denna helgen vägen ? Det känns inte som jag riktigt hann med.  Men helgen har varit bra.

I går kom Mattias och syrran ner på eftermiddagen till husvagnen. Vin och grillat, skratt och prat. Senare kom Katarina och Niclas med de 2 små hundarna och hade med sig packning för att sova över. Ännu mer vin, grillat och sen ett besök på Palmfestivalen för karusellåkning och jag vrålade nog för hela Trelleborg.
Jag förstår inte varför man frivilligt ger sig in på en nära döden upplevelse.  Dessutom kom en läsare fram och hälsade och berömde mig för bloggen. Jag har lite svårt att ta in det men jag blir så glad, kanske lite chockad men jag uppskattar det fruktansvärt mycket och kul när ni tar modet till er och kommer fram.

I dag har vi börjat tömma vid husvagnen. Nästa helg packar vi ner helt och hållet och tackar för oss, vilket ska bli galet skönt, för jag har lite svårt för människor som ska snacka så ofantligt mycket skit och hitta på saker om allt och alla. Men hej .. Nästa år ses vi nog igen och om ett par månader börjar vi längta tills säsongen drar igång igen.  Vi har även hunnit med att hämta tv och lite annat som vi hade hos Katarina och Niclas, slappat och var tänkt att dra iväg till skogen och leta svamp, men klockan sprang i väg så vi blev hemma och gjorde inte ett skit.

Ikväll när vi var på affären konstaterar jag att man fan blir ruinerad av att försöka leva och äta lite mer hälsosamt. Glutenfria bröd är svindyra så ikväll testade vi en glutenfri och laktosfri brödmix och jag bakade mitt första glutenfria lantbröd. Det får jag smaka på i morgon till frukosten, om jag inte slänger ihop en sats bananpankakor.

Sista lediga kvällen, i morgon är det tillbaka till plikten igen och mina 5 nätters jobb väntar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Maggan 30 augusti, 2015 at 21:04

  Ser gott ut!

  • Reply tommytott 30 augusti, 2015 at 21:06

   Tack, Hoppas det smakar lika bra som det ser gott ut! 🙂

 • Reply Annapanna 31 augusti, 2015 at 21:36

  Ja du såg allt litt chockad ut… Tur jag inte va farlig 😜

  • Reply tommytott 31 augusti, 2015 at 21:57

   Haha , då skulle du sett resten av sällskapet som var ännu mer chockad över att läsare kommer fram ! Inte många som vågar så därför så chockad .. Men det värmde gott i hjärtat så ännu en gång .. Tack , du gjorde kvällen så mycket bättre ❤️

   • Reply Annapanna 1 september, 2015 at 23:32

    Vassego ☺️

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.