Livsstil

Lördag, kaffedate och kvällsjobb

Lördag förmiddag och jag har vänt upp och ner på hela jävla hemmet. Det känns i alla fall som så och min fjärrkontroll till kamerahelvetet är fortfarande inte återfunnen och jag får inte kopian att fungera. Helvetes jävla mög, jag måste alltså köpa en ny fjärrkontroll till kameran. Jag.Orkar.Inte.

Nu har jag knäckt en celsius, fixat håret och försöker se lite anständig ut och inser att fjärrkontrollen kommer väl fram så fort jag har köpt en ny. Tittar ut och funderar på vädret kan bestämma sig, vart är solen och dom där 18 graderna som det utlovas om solen tittar fram? Varm är det ute, men solen får gärna komma fram.

Klockan 12 ska jag på kaffe date till miss Bubblebut och bara snacka skit och umgås lite innan jag ger mig iväg till jobbet för ett extra pass även ikväll. Första april och ännu har jag inte blivit lurad på något, men hej .. dagen har ju bara börjat. 2 dagar kvar tills sjömannen kommer hem oxå. Nu längtar jag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply FirstEllie 27 september, 2017 at 23:24

  I see you don’t monetize your page, don’t waste your traffic,
  you can earn extra cash every month because you’ve got hi quality content.
  If you want to know how to make extra money, search for:
  Mrdalekjd methods for $$$

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.