Livsstil

Lördag, kärlek och pray for paris

image

Så är jag vaken för andra gången. 7.30 ville hundarna ut, och sen la vi oss i sängen igen och sov till ca 11.oo. Jag kunde hålla mig vaken till ca 01 i natt sen orkade jag inte vara vaken längre.

Och i dag svämmar de sociala medierna över med kärlek. Jag blir rörd och tusen tusen tack för alla fina ord. Jag vet att saker och ting kanske inte blev som jag hade hoppats på, men jag hoppats och tror att en dag kommer kanske det bli bra och att man har mer kontakt med fler i familjen, för oavsett vad så finns dom alltid med en.

Just nu försöker jag läsa ikapp lite om hur det går i Paris, det är sjukt hur det är i världen. Jag svär över att mobilen stoppar mig från att ta selfies, det finns inte tillräckligt mycket utrymme?! Nej det är väldigt trångt där haha och så inväntar jag att Annica ska komma förbi, hon vill ses, prata skit, kolla på lägenheten och så går vi nog och tar en latte någonstans. Kameran är fullladdad så lite fina foton ska jag väl kunna bjuda på under dagen.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Moster 15 november, 2015 at 01:11

    En bön ska vi nog be för en stor del av världen och dess befolkning nu. En värld på väg åt helvete på fler än ett sett. Kanske vi i förstahand ska be för de som vill skada

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.