Livsstil

The D-day, kyla och mail

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag förstår det inte, jag är trött som ett helt ålderdomshem och larmhelvetet på klockan i fönstret ringde klockan 06 i morse med?! Vad fan är det för fel på den där jävla klockan? Och hur stänger man av så skiten inte ringer! Jag behöver få sova. Och ligga så kanske jag kan somna på kvällarna haha!  Ikväll kommer ju sjömannen hem så ja, han råder nog bot på både larmhelvetet på klockan och torkan som råder, så ikväll sover jag nog gott ! 😉

För övrigt är det 150 grader kallt ute, både jag och kamphundarna längtar till sommaren, ingen snö och förhoppningsvis sol så man inte går runt och ser ut som ett spöke, som dessutom fryser!  Spola fram tiden?

I dag på morgonen plingade det till i telefonen, det var mail från Malmö stad. Jag hade i min frustration och en hund med ep-kramper mailat Malmö stad och inte gatukontoret .. haha, heja Totten! Mailet är vidarebefordrat och jag har nu fått ett fint, tack för att du kontaktar gatukontoret, ditt ärende är nu registrerat och har fått nummer xxxxxx … Så, nu väntar vi och ser vad dom har för åsikt och hur dom ser på det hela med salt missbruket, för det är fasiken inte normalt. Det finns hjälp för missbruk och det bör ju finnas hjälp för saltmissbruk oxå tycker man! 😉 För övrigt är vi närmare det sig 7000 som sett inlägget på Facebook, that´s crazy! Ja alla håller inte med och jag har fått ett par mail om hur dum i huvudet jag  … För sån e jag? 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Twiggy 7 januari, 2016 at 22:31

  Hur kallt har ni det i Malmö? Här har tempen stått på -32 sen igår… </3

  • Reply tommytott 8 januari, 2016 at 09:46

   I bilden nu på morgonen visade det 0 grader! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.