Ett hälsosammare jag

Lördags träning, handla och middag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oh my . Jag är i chock.

Idag fick jag sovmorgon , snackade med syrran och gjorde mig klar för att plocka upp henne för att dra iväg till gymmet. Vi valde att träna på värnhem i dag eftersom jag ville till en mataffär jag aldrig varit i tidigare. Så en timmas gym och i dag blev det fokus på ryggen och armarna, jag tänkte köra igenom hela kroppen men jag började mjukt och försiktigt. Det känns att jag är försvagad i kroppen och att jag slarvat med träningen, men nu hoppas jag att jag ska komma i gång. Det är ju alltid så jävla svårt att ta  sig över den där punkten att ta sig iväg, men när man väl är på plats så är det så skönt.

Nu är jag hemma, kamphundarna är rastade och jag har duschat och lagt på ansiktet. Syrran tyckte jag kunde komma och käka middag hos dom ikväll så jag slipper äta ensam. Så hon tyckte jag kunde skynda mig, men jag skickade just .. jag måste bara blogga ;).  Är nog hemma strax efter 18 igen då syrran ska på tjejkväll och jag ska hem och mysa med kamphundarna och ta mig ett glas vin .. Det är ju trots allt lördag och fira att jag tog mig iväg till gymmet, kalorierna jag brände ska tydligen tillbaka till kroppen haha!

På måndag blir det gymmet igen, och då börjar jag strama åt kosten oxå!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Fantastiska Axelssons SPA & Victus | Confessions of a Shopaholic | Vicktoria Murawska 5 december, 2015 at 17:15

    […] übertrevliga Tommy, supertrevligt att lära känna […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.