Livsstil

Lördags status

Morgonen: Jag jobbade kväll i går och som alltid när jag är ensam hemma så ställer jag klockan för att jag vill fortsätta ha en bra rutin, men när larmet ljöd så stängde jag tydligen av den och vid 8:45 när jag vaknade upp med mobilen under mig så kände jag faktiskt att det var riktigt skönt med en liten sovmorgon.

Mår: Jag mår bra. Livet rullar på och jag som längtat som fan tills måndag då sjömannen kommer hem, så fick en liten dipp när sjömannen i dag på morgonen ringer och meddelar att han kommer hem onsdag i stället för måndag. Men mitt mentalt störda leende kom snabbt tillbaka när han berättade hur det ser ut för han de kommande veckorna. Kroppen börjar sakta men säkert återställa sig till den normala värken jag har, förutom att fotlederna plågar mig på kvällarna. Så jag får nog ringa herr doktor och kolla om de där jävla kortison-sprutorna och gå med på dom. Fuck. my. life.

Pildammsparken i höstskrud. 

Idag: Plocka här hemma , duscha och fixa mig för att dra iväg på 1 års kalas för min prinsessa.  Eventuellt beroende på hur jag känner efter 1 års kalaset att jag kanske drar iväg en runda på födelsedagsfirande.

Tråkigt: Sveriges väder. Nu har mer eller mindre hösten färgprakt försvunnit och den gråa färgen är ett faktum.  Pk maffian har vaknat i den grådassiga vardagen och är på hugget i mailkorgen.

Kul: Att mina sociala medier is up and running som vanligt igen. Inläggen har bra spridning, jag har fått både utskick av gåvor från företag och mailen är full med samarbetsförfrågningar. Det gäller att välja ut de jag  känner att jag vill samarbeta med och de företag och erbjuden som jag känner är jag och som jag står helhjärtat för.  Och att jag fick min semesteransökan godkänd. Så jag har en lite längre ledighet framöver att se fram emot.

Efterfrågan i bloggen: Tävling. Läsarna efterfrågar en tävling och jag funderar på vad det skulle vara. Självklart skulle jag kunna ordna en tävling. Men jag måste bara fundera på vad jag ska tävla ut? Vad önskas?

Nu: Börja kolla vad för kläder jag ska ha på mig på 1-års kalaset för prinsessan. Hämta ut ett paket som ligger på posten och väntar och sen röra mig mot Svedala.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.