Livsstil

Tidigt i säng, misstänkt bombföremål och söndag

När bomber och skit blir vardagsmat.

Söndag morgon och i dag vaknar jag upp utvilad. I går var det 1 års kalas i Svedala hos Syrran, Mattias och Thea. Thea fyllde 1 år i fredags och i går lördag var det kalas. Mycket trevligt  var det och mycket goa skratt. Thea är inne i perioden där hon testar gränser och slåss och när jag och Stephanie sa i från till henne så kan ni tro att det var krokodiltårar och sura miner.. Men hon är så jävla söt den lilla prinsessan.

Jag somnade innan kl 21 i går, vaknade av att vid 23 tiden och somnade om och sen vaknade jag av att Chanel skällde som fan vid 03:45 och då kände jag mig pigg och utvilad, men jag kunde somna om efter att jag varit uppe och kollat ut genom fönstret eftersom hon stod upp i sängen och skällde mot balkongen. Man blir ju lite skraj när hon står och stirrar ut och skäller som fan, men jag kunde inte se annat än blåljus som cirkulerade , ryckte på axlarna och så gick jag och la mig igen. Det är helt sjukt att allt skit som händer börjar bli vardagsmat för oss , man rycker på axlarna och sen går man vidare. Men så läser man om att polisen varit rakt över gatan då det var larm om misstänkt bombföremål. Ryser till i kroppen och känner att det är obehagligt när det kommer så nära.

Söndag och helgerna springer verkligen förbi. Nu blir det dricka en latte till och bara slappa här i soffan och fortsätta ha nedräkning tills sjömannen kommer hem. Hoppas dessa dagar går snabbt.

Hur har er helg varit?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.