Ett hälsosammare jag

Ett tufft rump och benpass

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oh lord jag är helt slut i kroppen. Det märks verkligen att jag legat på latsidan och inte tränat som jag ska, men nu är jag i gång och i dag körde jag veckans första träningspass med syrran, i dag tränade vi ben och rumpa och redan på första övningen brände det satan i låren , trots att jag körde på minimal med vikt för att börja försiktig.

Det blev benspark, squats, både i maskin och utan. Baksida och framsida lår och självklart tar jag med mig kameran för att få lite foton till bloggen, just för att själv kunna följa min utveckling, se tillbaka hur jag mår och hur det kändes med tanke på min fibromyalgi. Och för att visa alla självutnämnda allvetare inom fibromyalgi, att jag visst kan träna och må bra i min värk, trots min sjukdom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag började må illa där ett tag, men med lite vatten och lugnare tempo och peppning från syrran så genomförde jag passet , i mitt tempo och plågade syrran med några extra repetitioner , bara för att jag själv inte kan köra som tidigare  .. ännu haha!

Efter blev det hem till syrran, vi lagade lite käk , drack kaffe och snackade skit. Jag har duschat, varit ut med kamphundars och väntar med att gå ut med dom för natten. Pratat med sjömannen på skype och fått råd angående en stor ändring för mig och bloggen. Jag fick ett förslag på mailen i dag och jag har egentligen varit lite emot detta, men det känns ändå lockande och kan ju faktiskt vara kul att testa på något nytt .. Jag väntar bara på vändande mail med svar på mina frågor så får vi se om det blir av eller inte!  Såå spännande och framför allt är jag oerhört glad över de fina orden och responsen jag fått för min blogg!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sandora 7 december, 2015 at 20:16

  Det blev ett benpass för mig med idag! Bästa passet! 😉

  • Reply tommytott 7 december, 2015 at 20:18

   Haha , jag brukar gilla benpassen men i dag brände det som satan och jag lär inte kunna gå i morgon haha! 😉

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.