Livsstil

Kebab med sötpotatis och tomat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det har varit en lugn dag även i dag, vilket har varit extremt skönt. Det blev en promenad med Syrran och Mattias på 4:a km och sen gick jag hem och körde ner till husvagnen för att hämta hem våra skor vi använder när vi är ute och går och för att leka trädgårdsmästare och klippa gräset och trimma kanterna nu när sjömannen är till sjöss, för det måste ju hållas i ordning på platsen.

När jag har kommit av motorvägen tillbaka i Malmö igen, så kommer jag på nya fantastiska svordomar och svär över att jag fan glömde skorna och jag vägrade köra tillbaka 6 mil tur och retur igen för att hämta skor.

Jag fick ett jävla sug efter sötpotatis i dag så körde inom Netto när jag ändå var ute och handlade lite. Det fick bli kebab , tomat och sötpotatis pommes till middag. Jag följde ett recept från nätet, men använde inget socker och mindre salt än vad man skulle använda. Svingott mindre salt nästa gång och lite längre i ugnen så dom blir mer krispiga. Men nu är jag mätt och ska ta med mig kamphundarna till sängen och förhoppningsvis somnar vi inte, utan bara slappar framför tv.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Trish 16 september, 2016 at 20:37

  Länk till recept?? så gott verkar det!

  • Reply tommytott 21 september, 2016 at 09:06

   Receptet är enkelt.
   Sötpotatis som jag klyftar och kör i ugnen på 150 grader i 30-60 minuter. ( tror jag läste att man skulle köra sötpotisen i ugnen på 100grader i 60 min ,men jag var så hungrig så körde högre temp )
   Steker kebabkött som jag köpte på ica och så tomat till det.
   Någon god sås. Smaskens!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.