Fibromyalgi

Måndag, ny vecka och läkarsamtal

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag behövde jag stanna upp på varje vånings plan efter jag varit ute med kamphundarna och vilat, för det gjorde så jävla ont , och när jag behöver göra det … Då jävlar gör det ont, men vet ni? Jag tog mig tillslut upp i lägenheten och kunde fixa mig en latte – Dagens mål avklarat, nu ska det bara fixas ett par gånger till i dag  … men med lite vilja och jävlar anamma så klarar jag det oxå.

I dag kom syrran över på frukost på min balkong så nu sitter hon här med telefonen i örat och babblar med  försäkringsbolag om att få tillbaka pengar på hennes och Mattias avbokade resa.  Mitt mål i dag är att försöka röra på mig lite mer än tidigare dagar, försöka vara uppe lite mer och invänta att läkaren ska ringa.
Nu hoppas jag att vi kanske kan öka styrkan på medicinen så jag får hjälp nu när skovet är som värst. Men jag försöker hålla humöret uppe och intala mig själv om att skovet snart är över. Helvetes jävla fibromyalgi helvete. 

En ny vecka, med nya utmaningar, mycket vila och förhoppningsvis mindre värk ! Om 1.5 vecka kommer mitt sex on legs hem igen! <3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anna 23 maj, 2016 at 18:20

  Vad kul att se dig fotografera igen. Kram

  • Reply tommytott 23 maj, 2016 at 18:24

   Tack så mycket! <3

   KRAM

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.