Ett hälsosammare jag

Thefitnessbox – Majboxen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den efterlängtade och boostande boxen har som ni kanske sett på min instagram, så har jag fått hem den.
Jag har varit lite snäll och vänta med uppdatering av vad den innehöll tills jag såg att fler hade fått hem den, för jag kan hålla med om att det känns lite bittert att gå in under taggen #thefitnessbox och få sig en dos av boxen .. Men man kan ju fan inte låta bli haha!

Som vanligt innehöll boxen grymma produkter och en hel del nyheter med smaker man inte har testat. I Majboxen så var det detta som jag får njuta av och testa:

True TransparencyBCAA med magnesium och 4:a vitaminer , lätt kolsyrad och utan socker. Jag har ju blivit helt beroende av BCAA och dricker en del under träning och i vardagen. Så detta var grymt.  Det som gör mig lite tveksam är just smaken blåbär, men de andra produkterna i tidigare boxar med blåbär har gått ner. Jag köper inte frivilligt något med blåbär, så övning ger färdighet och jag kanske börjar gilla de och få i mig allt nyttigt de innehåller haha!

Gainomax Protein bar. Med smak av Kakao och kaffe. Ska bli riktigt spännande att testa. Jag är lite försiktigt med dessa då jag är osäker på om dom är laktos och glutenfria.

Nellie Dellies crispy Raspberry dark chocolate och Nellie Dellies Slaty LicoriceEtt vardagsgodis som jag aldrig testat innan och något jag verkligen ser fram emot. Nyttigare , sötade med naturligt extrat från steviaplantan. Grymt.

Fitnessgurus jordnötssmör creamyHerregud vad jag blev glad när jag såg denna. Jag har länge velat testat just fitness gurus egna jordnötssmör då det ska smaka otroligt gott. Passar perfekt att ha på mina mellan mål – Ris/majskakor och jordnötssmör . Halellujeh!

MyMuesli erbjudandeRabattkod , vid köp över 100 kr får man ett prova på set med 6 stycken olika mumsiga muesli2go. Vi fick ju med en av dessa i förra boxen, svingod!  Klicka på länken för att få erbjudandet.

YORhealh bare oils lemon och LevandelDetta fick mig att höja på ögonbrynen, men efter lite läsning så ska det bli spännande att testa dessa.  Mirakelkolja som är populär för sin matsmältningseffekt. Vilket är bra för mig som har extremt känslig mage. Lemon – Används vanligen för att stödja viktminskning och ökat immunförsvar.

Levandel. Lugnande effekt och används vanligast för att stödja och motverka : Stess, ångest och sömnförbättring. Ett par droppar i dricksvattnet på båda oljorna.

Så , nu har jag lite produkter att testa både i träning och för att hjälpa att öka min hälsa. Ja jag vet inte riktigt om jag har någon favorit denna gången, jag är så taggad på testa alla. haha!

Vill du oxå få hem en grym box varje månad? Du upprättar en prenumeration här på —-> thefitnessbox.se 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.