Livsstil

Toughest, bränt fläsk och massor med jobb

Toughest.

Här går dagarna i ett och jag hinner inte riktigt med. Det finns inte riktigt så många timmar på dygnet som jag önskar att det skulle finnas och därav att det ekar lite tomt här inne. Speciellt nu när sommarvärmen intog helgen och man vill försöka hinna med så mycket som det bara går på så lite tid som möjligt = alldeles för få timmar.

Helgen bjöd på både Toughest ( åskådare ) på förmiddagen, grillning, bubbel, vin, massor av sol och bränt fläsk då man somnade på magen i solen och så har jag hunnit med lite extra jobb. Ja ni ser ju, inte ens på min schemalagda ledighet kan jag hålla mig från att jobba.  Så ja , jag hinner inte riktigt med.

Måndag och en ny vecka med jobb 6 av 7 dagar, hemmet ska fixas, träning ska försöka planeras in och kamphunden ska få så tid. Jag har just svarat på ett meddelande om jag har tid att träffa en vän som ska åka med nattbussen mot jobbet till sjöss ikväll. Dagarna och veckorna bara springer iväg, men jag känner att jag hinner inte riktigt med och visst är det skönt att dagarna bara springer iväg, för då kommer ju snart sjömannen hem igen.

Hur har ni det?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.