Livsstil

Migrän, feber och box by doris

dsc_3277

Helvetes jävla rövhål oxå! I dag vaknar jag upp med feber och migrän kännings, så det var bara upp och ta en migräntablett och somna om. Vaknar upp med tungt huvud och helt dåsig och tung i kroppen. Svårt att ta mig ur sängen, för när jag blir sjuk så blir lederna ännu mer onda och jag har tufft att ta mig ur sängen, men jag tog mig upp, rastade kamphundarna och fick ut dom på en kortare runda.

I dag blir det bara vila. Jag tog mig en varm dusch, fick på mig kläder och var tvungen att ge mig ut och hämta ett paket, fixa fotografering till tjänstekort så det blir gjort någon gång. Och nu är jag hemma och har krupit ner i soffan med kamphundarna.

Äntligen kom hundarnas månads box från Box by dorisFörra månaden uteblev leveransen och posten lämnade inte ut det? Jag fattar inte vad postnord håller på med. Men månadens box innehöll godis, leksak och en filt som ska ha grym uppsugningsförmåga när man torkar de små kamphundarna efter dusch. Det blir ett par lugna dagar nu för mig, så jag piggar på mig lite.

Boxen är i samarbete med boxbydoris.se

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Margareta 5 december, 2016 at 13:29

    Plutodukarna är jättebra, vi använder dem på jobbet när vi promenerat med hundarna i slask så de är lortiga långt upp på magen. Bara att blöta duken i ljummet vatten och gnugga av ben o magar!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.