Camping livet

Maxi yatzy , konfirmation och sista lediga dagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgon mina små rumpnissar.  En överexponerad bild på våra nya engångs latte mugg i papp från dollarstore får starta denna dagen. Äntligen en smarrig latte och den smakar riktigt gott, även fast kaffekapseln är i starkaste laget för min mage, men det är gott!

Igår hann inte köttet som vi hade med oss ner till husvagnen tina ordentligt till middagen så vi fick helt enkelt ge oss iväg till City gross och handla nytt och där köpte vi även Maxi Yatzy. Vi har ju de 2 tidigare kvällarna spelat yatzy med Anki både hos henne och hos oss och jag kunde inte låta bli att lägga ner maxi yatzy i korgen, så det blev lite gott i glaset och spela med sjömannen när regnet smattrade mot taket. Mys. Efter någon timma fick vi celebert besök av Anki och Merethe och det blev kamp, skratt och sjömannen sjöng Work, work, work ljudligt för oss.  När dom tackat för sig gör vi oss klara för sängen och ibland är det bra att ha svart bälte i ordbajsning och jag lyckades få en på campingen att bli tyst, men sällskapet fnittrade som fan! Tusen tack för i går, det gör vi om!

I dag är det konfirmation i Andersröv, nej menar Anderslöv. Sambons kusins dotter skall konfirmeras och jag har min sista lediga dag och i dag gifter sig även allas våran älskade Miss punglover och jag ska ladda  upp för 6 nätters jobb från och med i morgon. 7 nätter kvar att jobba sen har denna stjärtisen semester – behöver jag säga att jag längtar ? Nej nu får jag svepa latten, gå och duscha och snygga till mig så jag ser lite anständig ut när vi ska iväg.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.