Livsstil

Ny orörd vecka, hundägare och wifey time

DSC_5772

 

Godmorgon fina. Tusen tack för de fina orden från förra inlägget, både mail ,kommentar och meddelande på Facebook har jag fått om hur grym jag är på både förmedla i text och i bild.  Jag försöker ta till mig varje ord ni säger, det värmer !

De små kamphundarna, Chanel och Gizmo var pain in the ass i går kväll. Det bråkades, busades och slickades. Dom gjorde allt för att inte sova så i dag är jag tröttare än vanligt men en latte på det så ska jag kanske vakna till liv.

I dag blir det wifey time. Lägenheten ska få sig en omgång, jag måste iväg och handla nya kaffekapslar och så måste jag fan boka om tvättiden. Jag har lyckats boka in tvätt på en dag då jag jobbar ett extra kvällspass. Inte speciellt lyckat. Kamphundarna ska få sig en promenad med socialisering och apropå det så ska jag skriva lite inlägg och nu ska inlägget bli klart gällande hundägare. En annan hund gav sig nämligen på alla våra 3 nu på morgonen och det var ju självklart mina hundars fel, som var kopplad och inte hennes!   Men mer om det senare, nu ska jag dricka kaffe, kolla favoritbloggarna om dom uppdaterat och sen ska jag ta tag i hemmet!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.