Livsstil

Middag, instagram kärlek och begynnande mancold

Lördag morgon.

Jag förstår inte detta, hur kan det vara möjligt att jag sällan kan sova ut när jag är ledig? Det sker nästan aldrig om jag inte tvingar mig vara uppe långt in på natten, då kan jag sova längre än till kl 8. I går kom vi hem vid 21.30 ca och gjorde oss klara och la oss. Jag vaknar vid 06:15 och sedan dess har jag inte kunnat somna om, så när klockan var 7.30 gav jag upp och tog min begynnande mancold och klev upp och fixade med kamphunden och kaffet. Japp, ni läste rätt, jag vaknade upp med en förkylning och jag känner på mig att det är en begynnande mancold som jag drabbats av och träningsvärken från gårdagens träningspass är ett faktum… May the force be with me! 

Igår vid 16.30 tiden gick jag, sjömannen och kamphunden hem till syrran och inväntade Mattias. Vi hade planerat in att gå ut och käka på restaurang tillsammans vilket vi inte gjort på asalänge. Vi hade bestämt att vi skulle till surf shack men vi ändrade oss när vi satt hos syrran för vi kanske inte alls var sugna på Hamburgare? Så det fick bli JP´s.

Jag tog med mig sanserre och vi tog fram syrrans superfina vinglas från Carolina Gynning, jag tar ett foto och lägger upp på instagram och självaste Caroline är inne och gillar och kommenterar foto.  Instagramkärlek. 

I dag får vi se vad som sker, vi ska ev åka och kolla på en bil, inte till oss utan till andra. Eventuellt ska vi träffa Jakob, Kaj och deras hund Marley från Köpenhamn och eventuellt ska vi träffa ett par kollegor till sjömannen. Herregud, lördagen ser ut att vara fullproppad.  Jag har tänkt att dra över med dammsugaren och plocka lite här hemma, hatar flyttkaoset och att det är saker överallt. Dessutom kom sjömannen upp nu och sa att jag ska hjälpa honom med en sak i dag och det är att snygga till sträcket i hans huvud , alltså en del av frillan haha. Wish me luck eller wish sjömannen luck?

Följ mig och bloggen på :
Facebook: Tommytott 
Instagram: Tommytott

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mirre 17 februari, 2018 at 09:43

  Ohh vad roligt att hon gillar, det var som jag la in kläder jag köpt från Bubbleroom på min blogg då skrev de från den webbshoppen på min blogg =D

  Tråkigt att du inte besöker mig längre som förr =(

  • Reply tommytott 17 februari, 2018 at 20:17

   Visst är det kul när man får feedback!
   Jag tittar in hos dig nästan varje dag, dessvärre har jag inte den tiden jag hade förr att sitta vid datorn och kommentera lika mycket, jag önskar jag hade tiden , men dessvärre när jag har andra skrivuppdrag och jobb så blir det mindre aktivitet. Men jag lovar att jag ska försöka bättra mig 🙂

   Trevlig kväll!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.