Livsstil

Nattjobb, läsarstorm och knivsamlar mani

DSC_5660

 

Första natten på jobbet gick bra, men vid 04.30 var jag svin trött och visste inte vart jag hade röven, om den var fram eller bak. Kommer då på att dom har möte på jobbet i dag så jag slänger ihop en tigerkaka så dom har något giftigt att trycka i sig. Ska jag själv inte äta det svingoda vita giftet som gluten och socker så kan jag ju göda kollegorna med skiten 😉

Jag fick en liten chock när jag vaknade och kollade facebooksidan och bloggen. Stjärtligt välkomna till denna bögen och tack Malin för de fina orden och jag står beredd med bögslungan och är redo att komma upp och hjälpa dig att svinga lite mot mammamaffian och ouppfostrade vuxna och föräldrar. Kanske vi ska ta en runda på Mellbystrand och fotografera lite förargelseväckande beteende oxå .. Dragspelspungar och diverse fula fiskar? 😉

När jag vaknade var sjömannen inte hemma. Han hade gått över med ett gäng bananlådor till ett par kompisar som ska flytta. Skönt att dom tar våra lådor så vi blir av med skiten. Men trots att vi bott i lägenheten i över 1 månad nu så har vi multum med bananlådor och skit kvar. Och har i dag därför börjat gå igenom lite fler lådor och hittat en massa skit som vi hade i gamla lägenheten. Seriöst, vi hittade 3 olika knivset som legat i flera år orörda inplastade i kartong. Så nu jävlar har vi bestämt att det ska säljas.
Rosendahl knivsett, Globalknivar och weberknivar. Lite obehagskänsla får jag över oss själv, för det kan inte vara sunt att ha så mycket knivar .. Bunkrade vi för eventuellt världskrig där det kan vara bra att ha vassa knivar? Och kaffemaskiner och annat skit som inte vi använder som tydligen skulle vara bra att ha. Så nu jävlar ska vi leka aktionsfirma och sälja av massor.

Jag börjar förstå varför vi bögar oftast kallas prylbögar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Anki Viktorsson 1 september, 2015 at 15:55

  Haha e det några köttknivar? Jag e intresserad ? Kram

 • Reply Maggan 1 september, 2015 at 17:36

  Jo när man flyttar upptäcker man verkligen hur mycket prylar man har!

  • Reply tommytott 1 september, 2015 at 18:02

   Verkligen haha!

 • Reply Meekatt 1 september, 2015 at 19:26

  Alice började på Strövarna i lördags och det stod att man skulle ha kniv med sig i ryggsäcken. Sittunderlag och kniv. Jag tog fram brödkniven men det var tydligen fel. Tydligen är det mördarskola jag satt henne på. Lika bra det, mamma behöver uppenbarligen lifeguards! 😉

  Hit med knivarna – Strövarna behöver dem! Haha

  • Reply tommytott 2 september, 2015 at 00:50

   Hahahahahha .. du är fantastiskt! 😀

 • Reply Sofie 1 september, 2015 at 22:16

  Fy fan vad jag älskar att du ryter till mot näthatarna som fullkomligen attackerar Malin! Hon behöver mer stöd. Jag har mailat några mamma/föräldra-tidningar om att jag vill se ett big spread med henne, omslag och frontartikel! Hon är fasen vår, vi vanliga fast lite gladare småbarnsföräldrars ikon typ. Go for it, till er båda!

  Btw, om du vill sälja Weber-knivarna så kan jag betala med kärlek, mediahets och lite lämpligt släppta kommentarer här och där på sociala medier. Malin gav mig ett hjärta senast idag 😉

  Kram Sofie

  • Reply tommytott 2 september, 2015 at 00:49

   Tusen tack för din härliga och ärliga kommentar Sofie och välkommen in hit.

   Och en eloge för engagemanget att få upp Malin på omslag, i like it och till och med jag som stjärtis hade fasiken köpt den mamma tidningen om hon var med i någon haha!

   Haha , att jag inte såg din kommentar innan weberknivarna blev sålda. Du hade haft första tjing. Nu bråkar jag med ej så läskunniga hagalna människor om de återstående rosendahl knivarna som en kvinna egentligen tycker är fula och som vill köpa Global knivarna men ändå vill ha bilder och sista pris på rosendahlknivarna haha!

   Stor kram

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.