Livsstil

Snarkande sjöman,morgongnabb och blaskigt kaffe

Ni anar inte hur skönt det var att få hem sjömannen i går kväll och att han dessutom kommer hem med en ny parfym till sig själv som doftar så boxershortsen självmant tar sig av kroppen är ju ett gott tecken. Det är den nya Prada doften han kom hem med och ja Carina, jag håller med dig att den bör heta Prada wetfloor. Vi gick och la oss tidigt med skämskudden för ansiktet då Idol har kört i gång. Jag har en stor hatkärlek till programmet. Sjömannan somnade först och började snarka. Tänk att man till och med har saknat det där oljudet.

Vi bestämde att den som vaknar först tar ut Chanel och att vi skulle ha sovmorgon. Men det sket sig duktigt för mig då Chanel vaknade strax innan 07 och ja sen dess höll hon på i sängen så jag gav upp, gav henne mat och sen gick jag ut med henne.La hennes hos sjömannen i sängen igen och så gick jag till gymmet. När jag kom hem så fixade jag havregrynsgröt med en skopa protein och fixade kaffet <— vilket jag uppenbart snålade med bönorna med eftersom det är så jävla blaskigt i dag. haha!
Sjömannen vrålar från sängen och säger att du vet att vi sover va ? Du behöver inte smälla, sjunga och hålla på haha!

Jag vrålar, kaffet är klart om du vill ha och hoppar in i duschen och sjunger för både sjömannen och grannarna. Jag älskar att han är hemma igen och har saknat att ha någon att gnabbas med morgonen och såg fram emot att dricka morgonkaffet med en hunk framför mig när jag sitter här vid datorn. Men det sket sig oxå , eftersom han och Chanel ligger och hånglar med kudden .. igen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.