Livsstil

Nattjobb, bokstavskombination och byxorna bak och fram

Första natten gick ju perfekt. Det flöt på och vid 03 kände jag att nu jävlar trillar jag ihop, jag var så trött så att denna kroppen frivilligt valde att gå ner i källaren, se över hela källaren och sen traska från källaren upp till 3:e våningen, alltså 4:a våningar och sedan ner igen .. och ut för att kolla på helikoptern som cirkulerade då det var polispådrag en gata i från jobbet i natt då en 17 årig kille blev knivskuren .. Att jag sedan insåg allvaret att någon blivit knivskuren 1 gata i från jobbet och bara stod kvar där ute i ca 30 sekunder och intalade mig själv att det är bättre att hänga ut genom fönstret från personalrummet och låta personalen på äldre boendet tro att jag är helt galen är mycket bättre än att riskera att knivmannen kommer springandes.. Vilket inte är så sannolikt men ändå , man vet ju aldrig?

Jag kom hem, rastade kamphundarna och borstade tänderna, rastade krigaren och funderade lite på om jag var bajsig innan jag skulle lägga mig. Jag somnar snabbt och vaknar upp strax efter 12 med hjärtat i halsgropen av att det ringer på dörren?! Där står en pappa med 2 barn och utbrister när jag öppnar – Oj, här bor inga barn, vi har gått in i fel trapp och fel våning ?!
Öh ja, här finns bara kamphundar, en asatrött och svinirriterad nattarbetare som försöker SovA ( med riktigt stort S och  A ). Han fick fart på ungarna och sig själv och jag trodde han skulle ramla ner för trappen,  och där fick du  .. 4:a våningar upp och ner utan hiss, utan att hitta rätt. Hoppas fan du går fel i övriga trappor oxå, för där är heller ingen hiss!

010050-tasmanian-devil

Tottens goes tasmansk djävul .. Bildkälla!

Det är verkligen fantastiskt att vara nattarbetare. Och jag förstår inte varför det alltid ska ringa på dörren när jag väl sover. Kan ni inte gå in i fel trapp och ringa på dörren när jag är ledig, har vänt på dygnet och inte bryr mig nämnvärt, för utan sömn kommer jag få en bokstavskombination och det är nämligen  A L L T!   Och ja, jag kunde inte somna om och kamphundarna började ju skälla, så pitbullen inom mig vaknade och jag skällde på dom och vrålade rakt ut – Håll käften, innan jag gör en Michael Jackson och hänger er ut från balkongen och skickar er på uppfostringsanstallt alternativ kumla.  Dom blev tyst, jag fick på mig kläderna och gick ut med de små liven …

Väl ute stirrar folket på mig och jag som redan är irriterad svär för mig själv och undrar va fan det är för fel på folk? Tar upp mobilen och kollar och håret står som alltid åt alla olika håll. Kamphundarna gör det som ska och vi går in och där i spegeln i hallen ser jag vad som är fel .. Hej killen med jätte pung och byxorna långt upp i chokladgrottan. Byxorna bak och fram och man ska alltså mer än stiga upp när man vaknar ..Heja Totten!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Matilda 11 augusti, 2016 at 18:16

  Ha ha ha!! Du är så rolig!

  • Reply tommytott 12 augusti, 2016 at 01:02

   Haha, tack så mycket! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.