Livsstil

Tidig morgon , höghöjdskaffe och dag hemma

Höjhöjdskaffet – det bästa kaffet.

Tisdag morgon och jag har en orörd ledig dag framför mig. Vem tror ni vaknade 06:30 och inte kunde somna om ? Jag förstår inte detta eller det kanske inte är meningen att jag ska förstå heller, men jag önskar bara att jag får sova ut och sova lite längre på morgonen, men varje morgon så vaknar jag mellan 06-07. Det kan väl för fan inte stämma att min kropp vid den tiden känner: Wiho, nu har du sovit klart, upp och hoppa och fånga dagen. Carpe fucking diem åh sånt. 

Vi låg kvar i sängen jag och hundarna och drog oss, balkongdörren är öppen så jag hörde att det regnade rejält, så jag kände bara , nej det blir inget i dag, vi kliver inte upp. Vi blir liggande. 15 min senare så var jag uppe, det hade slutat regna och jag var ute med hundarna, vattnet till kaffet var i gång, en maskin med disk var startad.

Så nu sitter jag här med morgonens första glas kaffe och självklart är det det godaste kaffet jag någonsin smakat, nämligen Höghöjdskaffet från CafegoHar ni inte testat det så rekommenderar jag er verkligen att testa. Älskar.  Jag har en ledig dag framför mig och jag har inget planerat mer än att fixa här hemma, tvätta och ta hand om hemmet, promenader med hundarna och bara vara.

Vad har ni för planer för dagen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.