Livsstil

3 månader utan min älskade Mamma

Mamma, du fattas mig så mycket!

Ikväll är det ingen kaxig Totten här inte. I eftermiddags när jag gick hem från Triangelns köpcentrum och går igenom pildammsparken så fryser jag till,  det var 2 tjejer som sjöng you raised me up och tårarna började rinna. Låten som vi spelade på din begravning mamma.

I dag för 3 månader sedan satt vi där hos dig på Mag och tarm avdelningen på Akkis i Uppsala och var med dig när du tog ditt sista andetag. Det var något av det finaste jag gjort i mitt liv men oxå något av det värsta, något av det vidrigaste jag gjort i hela mitt liv.

3 jävla månader Mamma, 3 månader utan dig. Livet går vidare men om jag ska vara ärlig så vet jag inte om det blir sämre eller om det blir bättre. Den stor del av mig är så jävla trasig och jag är på riktigt osäker på om jag någonsin kommer läka.

Jag har så mycket jag vill berätta för dig, jag har så mycket jag vill prata med dig.  Mamma, jag hoppas innerligt att du har det bra vart du än är och vad du än gör, så hoppas jag att du inte har ont mer! Mamma, du fattas mig så jävla mycket!

Inte nog med att det är en jävla skit dag då du lämnade oss för 3 månader sedan, så har även sjömannen påmönstring och åkte mot jobb i dag. I dag jag verkligen behövt sjömannens tröstande famn!  Och jag vet, jag har så mycket om tiden med dig på sjukhuset att skriva om, men jag kan bara inte. Jag är inte redo att skriva om det. För stundtals är det än i dag så jävla overkligt att du inte finns med mig längre.

Mamma, du fattas mig så mycket!

#Aldrigensam #Aldrigskajagslutaälskadig

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.