Livsstil

Sista kvällen med sjömannen

Sista kvällen med sjömannen.

Ikväll är det sista kvällen som sjömannen är hemma och vi har haft en skön ledig dag tillsammans. I dag har vi träffat älskade och underbara Jeanette , kaffe och skitprat på trafikskolan innan vi begav oss en runda till Svedala och kollade på bilar. En runda på biltema för att köpa nya torkarblad till min bil, som resulterade i att rutjäveln sprack när jag tappade armen till torkarbladet och de nya torkarbladen som jag köpte passade inte.  Ni kan ju ana min vilka fina könsord som kom ur min mun. Jag blev asaarg och sa, kasta in skiten i bilen, jag beställer dyrare som passar och så körde vi till Malmborgs och handlade och fick träffa underbara Jenny. Det gjorde mig gladare.

Det blev någon timma i solen på gräsmattan men utan havet i närheten som gjorde att man kunde svalka sig var det tufft att ligga där i 32 graders stekande sol, visst fan var det skönt, men då vi behövde tvätta i kväll och ingen annan tid fanns så kände vi att stressen ner till stranden för att ligga där en liten stund inte var värt det, så därför blev det att svettas på gräsmattan.

När maskinen var i gång fick vi sms av Anita som undrade om vi skulle ta en promenad som slutade med att vi hämtade badkläderna och drog ner till ribban och tog ett kvällsdopp. Fantastiskt skönt i ett 22 gradigt vatten och nu är vi hemma, räkningarna är knappade, nästan all tvätt är klar, det är en maskin kvar. Vi har käkat köttfärsås och pasta, jag har ett glas vin och det är en maskin tvätt kvar. Ikväll blir det bara massa mys och i morgon är det tid för oss båda att jobba igen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.