Livsstil

Njuter på balkongen

DSC_2108

 

Godkväll godingar. Hur har ni det ? Jag har det fint och har varit hemma en stund. Kamphundarna har fått mat, rastade och jag har vikt lite tvätt och torkat av bordet lite här ute på balkongen och gjort plats för att njuta av vårvärmen på ballen… fantastiskt.

Ett glas vin, en god snus efter en bra arbetsdag. Bröllopet var helt fantastiskt och fotografierna blev amazing. Brudparet fick se ett par råfiler direkt från kameran och åhhade i kör. Dom nöjda så länge, så jag firar med ett glas rosé. Det finns alltid en anledning att fira något med rosé.

Resten av kvällen blir lugn. Jag funderar på om jag redan ikväll ska föra över bröllopsbilderna på datorn och börja gå igenom dom. Annars händer inte mycket, jag ska smutta på mitt vin, möta syrran med kamphundarna när hon slutar att jobba och sen ska vi väl se klart på the conjuring ikväll. Så förhoppningsvis vrålar hon lika mycket ikväll så kamphundarna låter mig få sovmorgon även i morgon, för i morgon är det slut på ledigheten från ordinarie jobb, 5 nätters jobb väntar.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Tina 2 maj, 2015 at 19:52

    Och jag älskar dig finaste Tommy! Du är också fantastisk! <3

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.