Livsstil

Ny vecka, äcklig överklass bög och massa fixande

Måndag och en ny vecka och 7:50 klappar sjömannen till mig och säger att klockan är tio i åtta och det är tid att kliva upp. Kamphunden skulle rastas och vi var tvungna att gå ut och flytta bilarna och lägga på p-skivan så vi inte får böter. Sen var det dusch i räserfart för att hinna duscha, borsta tänderna och snygga till håret, för vattnet skulle vara avstängt mellan 9-12. Så ja, vi fick köra i gång kaffet med och sen ladda kaffe bryggaren med vatten igen.

Jag har ringt skatteverket och sjömannen har ringt vaktis. När vi flyttade in förra veckan skulle han klippa upp låset till vårt förråd, men det glömde han så när sjömannen i helgen bar ner alla lådor som ska dit så uppmärksammar han att låset inte är uppklippt, förbannad hade han gått upp med alla lådor igen, så nu väntar vi på att han ska ringa upp och förhoppningsvis fixar han det i dag så vi kan bli av med alla flyttlådor och övrigt som vi inte vill ha i lägenheten. Annars blir det väl lite små fix här hemma under dagen, iväg en runda och ikväll kommer Wanda och Tommy på besök.  Och under dagen kommer nog svärmor och Lena och ser hur vi har det med. Trevligt.

Jag har kränkt människor .. igen. Av att posta ett inlägg på våra nya möbler och första inlägget från nya lägenheten. Efter jag postade det rasslade det till i mail korgen och det försvann följare på bloggens facebooksida. Inte nog med att jag är en äcklig överklass bög , så skryter jag om nya möbler och använder ett icke accepterat språk i svensk folkmun.  Har folk vaknat ur vinterdvalan? Det börjar bli lite hett i mail korgen och det är lite ovant att hatet hittat tillbaka. Jag är faktiskt lite kränkt #vitkränktbög.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Lise 19 mars, 2018 at 13:00

  OMG vad är det mä folk! SKITkul å få se lite av ert hem ju INSPIRATION kallas det för övrigt…..lr vänta är jag en överklassheteroquinna nu 🤔
  Jaja Happy Monday Bögarna Bus 👊💕

  • Reply tommytott 20 mars, 2018 at 13:11

   Haha .. Ja det finns folk till allt haha!

 • Reply Christer Holm 19 mars, 2018 at 15:17

  kommer alltid finnas de som är avundsjuk på andra, att sen en del inte kan låta bli att skriva/kommentera det tycker jag är sorgligt..

  • Reply tommytott 20 mars, 2018 at 13:11

   Ja det är sorgligt att folk inte blivit uppfostrade om att vara tysta.

 • Reply Monica 20 mars, 2018 at 21:42

  Det finns tyvärr gott om idioter, men de kan väl hålla till nån annanstans tycker jag.
  Jösses vad ni har varit effektiva och duktiga. Glöm inte att pusta ut ibland.

  • Reply tommytott 21 mars, 2018 at 09:42

   Visst gör det.
   Tack så mycket, vi försöker komma i ordning så fort vi bara kan. Nu är det bara småsaker kvar och så städning i gamla lyan.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.