Livsstil

Ny vecka, gräsänkling och telenor helvete

Ja vi kan ju börja med att jag just höll på spilla ut ett helt glas med latte över macbooken. … Andas Totten, andas!

DSC_5926

Heeej finingar. Hur har ni det ? Jag andas ut, skrattar för mig själv och dricker latte och pausar medans jag tvättar. Skulle ha tvättat med sjömannen i dag men det visade sig att han skulle åka 2 dagar tidigare till sjöss så jag fick helt enkelt tvätta själv. Förmiddagen har gått i ett, massor att fixa och när jag kommer hem och ska rasta kamphundarna hoppar hjärtat i halsgropen. Prada var helt blodig och jag funderade starkt på att börja fulgråta på gatan och fundera på vad fan hon nu skadat sig på i lägenheten.

Funderade och kunde inte komma på något. Chanel slickar sig och är allmänt galen. Hej blodigfisk, snart svullenvulva och översexuell hona som sätter på syrran ! Jag är gräsänkling, och har fått ett utbrott på telenor som skickar faktura till adress som jag bodde på för 6 månader sedan ?! Hur fan tänker dom. Jag var så förbannad att jag på frågan om :Var det något mer Tommy önskade ? – Ja att ni blir rövknullade av en lastbil. Klick! Livet är fantastisk eller hur?

Jag skulle ha tränat med syrran i dag men annat kom i mellan och jag har stressat som ett as. Dagen har verkligen inte gått bra så bara för att jag är ledig och kan ska jag ta mig ett glas rosé och pilla mig själv i naveln och önska att sjömannen kom hem och gav mig en redig påsättning!

 

Trevlig måndag godingar, så hörs vi senare ikväll!

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Monica 7 oktober, 2015 at 16:57

    Det går bara inte sluta le när jag läser din blogg. Du är fenomenal på att skriva.
    Så jobbigt att kylan gör dina leder värre, måste vara tråkigt att ha så ont och inte kunna slippa undan det 🙁

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.