Livsstil

Ny vecka, kvällsjobb och kaffe överallt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så här fint såg det ut i 5 sekunder, sedan tar jag en sipp av kaffet och när jag sätter ner koppen så välter den och det är kaffe på mobilen, datorn och kameran.. Helvetes jävla skit och godmorgon världen!  Jaja, det verkar som det klarade sig utan större skador och jag fick en mindre hjärtinfarkt.

Kroppen är trött och jag skulle ha tränat men eftersom kroppen inte är i form och lederna och musklerna värker, mest handlederna så väljer jag att avstå träningen, skit. Och så drömmer jag mig bort till en eller 2 veckors semester. Jag skulle behöva den ledigheten och inte göra ett skit men det får jag helt enkelt vänta med.

En ny vecka som är fylld med 6 av 7 dagars kvällsjobb och lite spännande saker jag har minsann tryckt in på det annars fullspäckade schemat. Lite trist är det att jag jobbar så extremt mycket denna veckan, då det är sjömannens sista 1.5 vecka hemma. 2 hela lediga dagar har vi kvar på denna 1.5 vecka som han är hemma, det suger riktigt mycket ska ni veta!

Hur har helgen varit?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anna Kindstrand 11 april, 2016 at 14:05

    Jag är visst inte ensam om att ha spillt ut morgonkaffet ser jag 😉 Innan dess lyckades jag spilla ut vatten också, så jag fick torka golvet. Tänkte till sist att nu kan dagen bara bli bättre 😉

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.