Livsstil

Promenad , event och söndagsjobb

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Igår blev det promenad genom stan i solen med sjömannen, Lizette och Matte Hå.  Jag drog med gänget på event och det var sjömannens första event och även första gången han var iväg och uppskriven som bloggare. Haha, det var mycket skratt vill jag lova. Första gången är alltid något speciellt och han var galet uppspelt för att han stod på listan och rödamattan fotograferingen haha!

Efter röda mattan fotograferingen var det tid för mingel och kramkalas med gamla godingar och nya godingar. Jag har ju inte varit på mycket event under årets början, men det var fantastiskt roligt och jag blir alltid lite generad när det kommer fram folk och berömmer mig för bloggen, men det värmer otroligt!
Mer om eventet , utställarna och de jag knöt nya kontakter med kommer i ett annat inlägg.

Igår kväll skulle vi ha åkt på invigning i Helsingborg av Mårtenssons Trafikskola´s ny kontor och trafikskola i helsingborg, men vi orkade inte så vi stannade hemma, käkade middag med syrran och Matte Hå och hyrde skräckfilm, pratade och käkade chips.

Söndag, kamphundarna är rastade och vi har skällt ut dom små här hemma. Dom är så jävla äckliga. Chanel och Prada slickar och juckar på varandra och Gizmo söker uppmärksamhet och kommer springandes med heeeela krigaren ute .. Det är så jävla äckligt. Nu är det kaffe, utan mjölk då vi glömde köpa det i går och ikväll blir det extra jobb på sjukhuset, 12-21.15!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Kaffehörnan 10 april, 2016 at 11:36

  Vad underbar dag ni haft. Han får ha domänen sjomannen.se 🙂

 • Reply Sojka 10 april, 2016 at 12:59

  Blir alltid så glad när jag ser dig! 🙂 Nu var det ju också ett tag sen!
  Kram och kul att se dig igår!

  • Reply tommytott 11 april, 2016 at 08:59

   Tack detsamma hjärtat! KRAM!

 • Reply Angelica 11 april, 2016 at 09:46

  Ville bara titt in och säga Tack de värmer i hjärtat när en större bloggare “ser” oss mindre och sen även får en kram TACK.
  Bra älskar ärligheten i din blogg 💕

  Kram

  • Reply tommytott 21 april, 2016 at 12:34

   <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.