Livsstil

Ny vecka, massor av jobb och lite ledighet

Måndag morgon och en ny fullproppad vecka är kommen. Jag har sovit okej i natt, vaknar upp och är irriterad på hundarna att dom aldrig kan sova någon jävla gång. Jag sa högt till sjömannen att fortsätter detta får dom sova i hallen hädanefter. Jag är så glad att jag inte har barn som väcker en i tid och otid och uppenbart inte sover på nätterna ibland.

Jag har gjort mig och sjömannen varsin latte och nu sitter vi här framför varsin dator. Jag kollar mitt schema och funderar innerligt hur jag ska kunna ha en bra uppdatering med bra innehåll i bloggen denna veckan och jag vet ärligt inte hur jag ska vända och vrida på mig. Denna veckan har jag bara ledigt torsdag och eftersom jag jobbar oregelbundna tider så är ett mysterium.  I kväll jobbar jag till 21.30 och tisdag onsdag jobbar jag 06:45-15.45. Jag får uppdatera när jag kommer hem från jobbet i morgon, för när jag kommer hem ikväll är det bara ut med kamphundarna och sen göra sig klar för natten för att orka upp vid 05.15 i morgon. Jag har fan redan ångest haha!

Ja vi får se hur det blir. Förövrigt så börjar håret äntligen växa ut. Som ni ser på bilden är det väldigt glesbebyggt och det är ju en av mina värsta mardrömmar, att bli skallig. Så bara håret växer ut mer så gör jag det många avskyr att män gör, tar från de rika och ger till de fattiga. Fast jag döljer mer det fattiga haha! Snälla, någon som vill sponsra med en hårtransplatation?  haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.