Livsstil

Världens vigaste man, lite sömn och gräsänkling

Gräsänkling.

För det första vill jag bara börja med att säga världens vigaste man, han kröp upp i röven och försvann. Tyvärr var det inte min jävla granne som jag ett par gånger i natt hade stor lust att springa ner till och försöka få hans huvud att få plats i röven, men varje gång jag klev upp så blev han tyst. Nu får det vara nog, nu måste hyresvärden göra något åt detta problem.

Så ja, här sitter jag nu med en latte, har kommit hem och torkat tårarna. I dag kändes det extremt jobbigt att sjömannen åkte på jobb igen efter bara en vecka hemma. En vecka är för lite och går alldeles för snabbt. Men det är bara bita i det sura äpplet och göra det bästa av situationen oavsett känsla.  Så nu är jag gräsänkling i 14 dagar så det är jag och kamphundarna som håller ställningarna här hemma.

Vi klev upp innan kl 04 och 04:15 var jag ute med kamphunden. Nu funderar ni säkert på varför jag inte går och lägger mig igen, men det är ingen mening, måste fixa med kamphunden och så börjar jag jobba 6:45 så hade jag lagt mig hade jag garanterat inte kommit upp i tid och tröttheten hade varit så mycket värre.

1.a November det duggregnar ute, det är drygt 9 grader ute och jag hatar redan vintern haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.