Livsstil

Söndag, bakdag och födelsedagspresent

Baksöndag.

Godmorgon godingar. Vi är uppe och sjömannen tog kamphunden på morgonrundan, jag fixade hennes mat och medan dom var ute körde jag i gång en maskin med disk och en maskin med tvätt, började plocka här hemma och fixa varsin latte.  I dag är det söndag och vi låg och drog oss lite extra i sängen, bråkade med kamphunden och små gnabbade med varandra, jag hotade sjömannen med att om han inte var snäll så skulle ha bli liggandes i sängen hela dagen, vilket han uppskattade och när jag sa att ingick skedning med mig så hoppade han upp ur sängen och sa att kamphunden behövde komma ut och vi ska göra oss klara. Skit på dig oxå!

Sjömannen sitter och kollar in recept på diverse bakverk. I dag ska det bakas för fullt tydligen inför morgondagens öppethus. Sjömannen fyller år så vi ska baka och ha något att bjuda på i fall det kommer någon och sen är det ju alltid gött att ha hemmabakade godsaker i frysen när lusten faller på eller om man får oväntat besök. Jag måste oxå ge mig iväg och handla presenterna till födelsedagsgrisen, vilket är skit svårt. På frågan om vad han önskar sig säger han bara, överraska mig. Jag funderar ärligt på att slå in mig själv och krigaren i en rosett och hoppa runt naken i morgonbitti och vråla – grattis på födelsedagen, här är din present, gör vad du vill haha!

Nej men skämt å sido, något ska jag väl hitta till honom.  Nu dricka latte, fortsätta hjälpa sjömannen att googla recept på goda bakverk och sen iväg och handla diverse bakgrejer, födelsedagspresent och så hem och baka och mjöla ner hela jävla hemmet.. Heja oss!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.