Livsstil

The big day

image

Godmorgon godingar. Ingen sovmorgon i dag heller, kamphundarna väcker oss vid 7.30 och jag orkade verkligen inte kliva upp så jag tvingade dom små rackarna att ligga kvar i sängen ett tag till. Och fråga mig inte hur jag har sovit i natt, för mitt påslakan låg som en korv bredvid mig och jag hade sjömannens påslakan, låg i mitten av sängen och sjömannen låg på på en liten bit på sin sida haha.. Och folk frågar när vi ska skaffa barn?  Behöver jag överhuvudtaget svara på den frågan?

Kamphundarna fick mat och fick sen gå ut och sen började mina svettningar. Niagrafallet har intagit min kropp och jag tror min 30 års kris och nära döden upplevelse är kommen. Jag svettas så fruktansvärt mycket och håller på dö, för det finns inget värre än att svettas. Så jag önskar mig en omgång med botox under armarna .. tack!

Sen fastnade jag med en tröja i örat och min conch-piercing så könsorden och de allra finaste orden haglade verkligen. Helvetes-jävla-kuk-röv vad ont det gjorde och det är inte konstigt att mina piercingar aldrig läker som de ska. Skjut mig.  Nu spelar jag lite skön musik, Helena hjälper till att fixa de sista rullarna till kvällens tilltugg , sjömannen sitter mitt emot mig och bloggar och sen ska vi möta upp Lizette och Mattias och vi drar till Emporia för att fixa det sista… Yes, ikväll är det äntligen tid för den efterlängtade 30 års festen och jag ska få kramas med de allra bästa i mitt liv.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Lisbeth 31 juli, 2016 at 19:39

  Vilken början på dagen..! Men då är ju eländet avklarat och det är bara att gå vidare 😉
  Hoppas kvällen blev alldeles underbar och perfekt!

  Kram

  • Reply tommytott 3 augusti, 2016 at 10:43

   Det blev helt perfekt! 😀

   KRAM

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.