Livsstil

Regn, övertid och skitkrukor

En regnig torsdag.

I går kom äntligen sjömannen hem och efter att vi hämtat honom käkade vi en lättare lunch och sen somnade vi båda i varsin soffa här hemma och jag sov mellan 13:30-16:30. Vid 18 käkade vi middag och vid 19 tackade jag för mig och gjorde mig klar för att lägga mig. Jag var så jävla trött efter nattarbetet och ingen sömn utan jag höll mig uppe.

Jag har bråkat lite med ett företag som skulle leverera ett paket med plastkrukor, men fick sms i går 05 att dom inte kunde leverera?! Hur i helvete ska dom kunna leverera ett paket när man inte är hemma och om dom inte ringer eller hör av sig? Men i dag på morgonen så kunde dom tydligen leverera det och är jag nöjd? Nej de är de sämsta krukorna jag någonsin varit med, mjukplast verkar det vara men som sjömannen sa, de kanske blir stabila när det är jord i dom så jag får helt enkelt testa som.  Beställa genomskinliga innerkrukor för att lättare kunna se om det blir röta på rötterna, men i fall dessa inte fungera så får jag jaga vidare.

Torsdag och regnet det öser ner. Jag har tänt ljus och vi dricker kaffe och jag är så trött så jag vet knappt vad jag heter haha. Men efter lite kaffe så kommer jag nog vakna till liv.  Inser att jag behöver köpa nya värmeljus samt ljus till ljusstakarna , det går åt en hel del och så laddar jag upp för ett övertidspass.. Ett kvällspass ska avverkas och därmed kickar jag i gång helgens arbete då jag går på mina nätters jobb i morgon igen. Ännu en vecka med bara en dags ledighet och det betyder ju att jag inte behöver fundera på vad man ska göra haha!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.