Livsstil

Sista dagen

Sista dagen.

Hej tisdag. Klockan 06 tyckte tydligen min kropp att det var tid att vakna och att jag har sovit färdigt, jag höll inte med och försökte somna om men det gick inte, så vid strax innan 7 gick jag upp och fick på mig kläder och tog ut kamphunden på morgonrundan, fixade kaffe och när vi kommer inte så vrålar sjömannen- varför lägger ni inte er och sover ? haha!  Jag svarade bara att jag kan ej sova, att jag varit vaken sen klockan är 06 och att kaffet är klart. Han suckar och säger okej !

Kamphunden har fått mat som hon just nu tramsar med, kaffet är upphällt till både mig och sjömannen och han har kommit upp. Musiken strålar ur min dators högtalare, solen den skiner och i dag är tyvärr sista dagen sjömannen är hemma, i morgon ska han ut på de sju haven igen. Vart har dess 14 dagarna tagit vägen och varför kan inte de dagar han är till sjöss gå lika snabbt så han kommer hem igen?

Så i dag tar vi vara på sista dagen han är hemma. Vi har inga speciella planer alls. Kanske iväg och kolla i fall vi kan hitta de grå jeansen Lee- Luke som sjömannen vill ha.  Vi tar dagen som den kommer.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.