Livsstil

Sista natten, höga krav och vårda materiella ting

Skärmavbild 2015-08-20 kl. 23.34.45

Nyvaken och vet knappt om jag har röven fram eller bak. 

En ny dag och i dag sov jag sketalänge. Nästan så att jag inte vågar tala om hur länge jag sov i dag, men å andra sidan behövde väl kroppen det även i dag för att orka med sista natten. Men aldrig att jag har sovit så länge och så bra på dagarna som denna jobbperioden.

Men när jag vaknade så kände jag mig ledsen. Jag vet inte varför , men tydligen så kan man känna sig ledsen utan anledning. Jag funderade , tänkte och funderade lite till och kom inte alls på varför jag kände mig ledsen, men det ordnade snabbt upp sig med kamphundarna. Häxansurtant, den äldsta damen Chanel märker det så väl, så hon la sig på bröstet och gav mig extra mycket kärlek, Prada stirrade på mig och Gizmo for rundor som vanligt.

Jag läste att många tror att detta är sommarens sista helg. Och sen ska hösten komma?! Jag känner absolut inte samma sak, men en sak är jag säker på är att jag vet att hösten kommer bestå av en jädra massa jobb.  Spännande och lite utmattande, men if you dream big you have to work hard!

Nu under helgen när jag är ledig så ska jag fan i mig rensa datorn. Den segare, och kameran segar så därav att det är oerhört lite foton och inlägg samt att det här med att uppdatera bara för att , nä i dont have to.
Min följeslagare Mr Nikon är jag lite orolig för, den fokuserar inte riktigt som jag vill och jag funderade helt ärligt på om jag tappat stinget men konstaterar att jag nog måste skicka iväg den på en check and clean och lite extra omvårdnad.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Maggan 21 augusti, 2015 at 07:26

    Hundar har en otrolig förmåga att känna av stämningar och humör och det gör dem till fantastiska vänner!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.