Livsstil

Städning, svordomar och visdomstandsproblem

Skärmavbild 2015-04-27 kl. 22.44.33

 

Ännu en dag är tillända. Jag är oerhört trött efter att ha spenderat min dag i lägenheten, nästan hela dagen med städning. Katarina trillade in vid 12 tiden och hjälpte mig städa i 3 timmar. Innan hon tackade för sig och begav sig hem. Jag körde till västra hamnen, socialierade med syrran och gick promenad med kamphundarna , innan vi fixade mat och jag och syrran drog till lägenheten .. igen!  Vi började med tvättstugan och den blev nästan klar innan jag fick nog och kroppen inte orkade mer så vi tömde kyl och frys och begav oss hem till henne och Mattias.

Nu ligger jag i sängen med trötta kamphundar. Jag har som varje vår problem en visdomstand. Jag säger varje år att jag ska göra något åt skiten, men jag kommer aldrig till skott. Borstar tänderna, det blöder och gör svinont och efter ett par dagar/ en vecka så är det åter till det normala. <— jag har en sjuklig tandläkarskräck. 

I morgon är en ny dag. Klockan ringer tidigt, jag ska köra lite saker till husvagnen och sen ska det städas igen. Tippen ska få sig ett besök och på eftermiddagen kommer Katti och Niclas och hjälper mig med det sista ( förhoppningsvis ). I morgon ska fönster putsas, tvättstugan ska städas klart och kyl och frys ska städas och frostas av. Jag ser ljuset i tunneln.

Så just nu händer inte mycket mer i mitt liv. Jag har fullt upp med värkande kropp, få klart lägenheten och bör egentligen ta mig till gymmet som min sjukgymnast vill att jag i alla fall 3 gånger i veckan tar mig iväg och går på löpbandet eller cyklar, för det mår min kropp bra av att stärka musklerna och avlasta lederna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Maggan 28 april, 2015 at 05:04

    Låter som du ALDRIG mer kommer att flytta…

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.