Livsstil

Söndag , lurad och storhandla

En lugn söndag.

Chanel tackar som fan för alla härliga reaktioner på hennes gästinlägg, hon är märkbart mallig och önskar ett stående inslag med henne som gästbloggare här i bloggen, jag får överväga om jag tänker tillåta det. Vi har haft en diskussion nu på morgonen att det faktiskt är jag som bestämmer och inte hon och tramsar hon med maten så drar jag inte på allt, inkl gästblogga. Hon blev bitter som fan och vägrade äta.. igen och ligger nu och söker tröst hos sjömannen som skämmer bort henne som fan.  Skit på dig Chanel. 

I dag är det söndag och som vanligt vaknade jag vid 6.30 och inte kunde somna om.  Jag har varit iväg på direkten och skickat iväg mitt fasta 50mm objektiv som jag valde att sälja. Vi kom inte överens alls, så jag la ut det till salu och folk har varit som galna efter objektivet. Jag tog den som verkade mest seriös, så nu får jag se mig om efter ett nytt fast objektiv. Jag funderar på vad jag kan behöva för brännvind och vad för fast? Normal eller tele ..? We will see.

Vecka-storhandlar du?

Annars får vi se vad dagen har att erbjuda. Jag har kört i gång en maskin tvätt och ska någon gång under eftermiddagen/kvällen ge mig iväg och träna. Helvete vilken träningsvärk jag har, så det är lika bra att köra ett pass denna söndag när lågan är uppe.  Frukosten har jag fått i mig och ska nu fylla på koppen igen för morgonens andra kopp kaffe. Ska kanske iväg och handla lite, vi har nämligen funderat lite på det här med storhandla i stället för att handla varje dag som vi gör idag. Ni är många som ifrågasatt varför vi inte storhandlar istället för att slöa varje dag. Vi funderar nu helt enkelt på testa detta och se om det kan vara något för oss. Vi har ju alltid varit så att vi gärna går i affären och handlar det vi är sugna på och inte planerar veckans måltider, för tänk om jag inte är sugen på något av det jag har hemma och efter en vecko/storhandling så måste man ju äta något av det haha!

För övrigt kan jag meddela er om att jag inte drabbats av någon mancold. Jag blev helt enkelt lurad och förstår inte hur detta kan ske? I går vaknar jag upp med ett vattenfall ur näsan och kunde knappt andas så tätt jag var. I dag vaknar jag upp med normal andning, normal snormängd och inte alls tätt i näsan? Its a fact – bögar drabbas alltså inte lika hårt av mancold som alla heteromän. High five!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.