Livsstil

Söndags mode

Söndags chill i soffan.

Söndag och helgen har bara sprungit förbi och vi har verkligen tagit dagarna som dom kommer och det har varit riktigt skönt.
I går lördag var vi på triangeln och shoppade lite, det blev 2 par jeans till sjömannen och ett par jeans och en ny tröja till mig och så handlade jag någon gel som man ska dricka som är bra för magen. Jag har ju en mage som krånglar allt för ofta och jag är så trött på det så nu testar jag och ser om denna gel kan hjälpa mig, den är för övrigt fruktansvärd att svälja.  Vi hann med ett besök hos svärmor. Jag lämnade kamphunden och sjömannen så de fick vila lite på soffan och så drog jag till jobbet för att kramas och säga hejdå till mina kollegor som varit lediga min sista dag.

I går kväll hade vi ett socialt liv och umgicks hemma hos ett par vänner, det var bubbel, middag och gott i glasen och en fantastisk trevlig dag.

I dag söndag har vi en soffdag och jag har ruskigt ont i min mage, högt upp i magen har jag ont så i dag dricker jag massa vatten och tar några extra rör av den där gelen. Vi har varit och handlat potatis, rödkål och lite annat smått och gott på Ica, i dag gör vi Dansk flæskesteg till middag. Fantastiskt gott.  En riktig slappe dag och mys dag är det i dag, sjömannen har ju sista dagen hemma och i morgon drar han ut på de sju haven igen. Jag fick ha honom hemma 8 dagar och dom 8 dagarna är jag oerhört glad för.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.