Livsstil

Status

Mår: Riktigt riktigt jävla bra förutom att jag har magknip och troligen kommer se ut som en babianröv i morgon. Detta smart ass ville inte vara besvärlig och säga att jag är laktosintolerant och drack därmed vanlig mjölk till kaffet. Hur fan kan det finnas så mycket skit i en sån liten kropp? Men förutom det så mår jag strålande, värken är hanterbar och inte värd att klaga över och att jag börjar bli lite trött så här på kvällskvisten.

Snart: Ansiktsbehandling och snart kommer min älskade sjöman hem igen! Fy fan vad jag längtar.

Sömn: Jag har sovit så sinnesjukt bra de senaste dagarna. Kan det få fortsätta så här.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prada: Prinsessan mår toppen. Äta, sova klappa och få gå Malmö runt för att skita så är hon nöjd och ja, hon har fått precis som hon önskat så hon har inget att klaga på. Dessutom har hon inte haft Ep-anfall på ett tag, så pappan är extra glad.

Chanel :  Småt psykotisk. Men hon verkar må bra, njuter av att pryla Gizmo då och då och få sina galna race i lägenheten. Ja och att vakta de 2 mindre på promenaderna. Men hon har blivit så mycket bättre med skållandet, jag är såå stolt över hennes och vårar jobb!

Gizmo : Jag gör snart en Michael Jackson, hänger han ut från balkongen, alternativ aktionerar ut honom mot högstbjudande eller en låda fin-skumpa. Han har fan bokstavskombination A L L T. Skäller, slickar överallt och tycker att han är störst och  äger hela Malmö och skäller som fan på andra hundar. Även han har blivit bättre, men jag bör få betalt för att gå hemma hela dagarna och träna honom. Okej, jag ska vara ärlig, han är världens mysigaste kille när han vill .. Sova på pappans arm. MYS!

Bör:  Ha bättre koll på mat(kyl)varorna i kylskåpet, för ikväll när jag öppnade lokaliserade jag vad det var som stank. Ena bag in box vit vin sedan 30 års festen, den öppnade var svälld som en ballong och hade börjat sippa ut.. Det stank fruktansvärt.  Och ta tag i den där träningen igen, kroppen behöver det. Dessutom borde jag fixa ett par dagars ledighet när sjömannen är på jobb och åka med honom lite på båten.

Så , en del av statusen i mitt liv. Jag tänkte detta kunde vara lite roligt att få in här i bloggen. Och förutom ovanstående så kan jag säga, den glada Totten är tillbaka och har lämnat den tuffa våren bakom mig. Nu jävlar laddar jag om, ser framåt och jag känner på mig att turen om vissa saker kommer vara på min sida.. Dessutom kommer snart sjömannen hem, ger mig lite kärlek och ömhet haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Marie 19 augusti, 2016 at 11:46

    Oh ajja hörru inte bra =D. Samt skönt med ansiktsbeh =D

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.