Ett hälsosammare jag

Smoothie bowl and Latte

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgon godingar! Torsdag morgon och kamphundarna har fått sin morgonrutin, en maskin tvätt är i gång och morgonpromenad med de små pälsbollarna är avklarad. I dag vaknade jag upp tröttare än tröttast, men jag har sovit som ett litet barn och kände ett starkt sug av att faktiskt försöka vara lite hälsosam och vilja ha en grym frukost. Så en smoothie bowl fick det bli i dag!

Smoothie bowl har jag aldrig gjort tidigare, men det ser ju så förbaskat gott ut när folk väljer att äta smoothie med sked i stället för att dricka den och jag var ju bara tvungen att testa och ja, det kändes bra haha!  Och för er som vet så har jag ju fibro-mage och försöker vara lite mer rädd om magen  ( ibland ) och i dag tänkt att jag ska försöka få i mig en eller 2 av ingredienserna varje dag för min mage på något sett. Innehållet är , jordgubbar, körsbär, blåbär, björnbär, rönnbär, goijibär, mjölk , hampaprotein och inflammino. Och toppad med kokosflingor och chiafrön och en står latte till det – Grymt!

Inflamino ska tydligen vara ett grymt protein som oxå är skonsamt för magen och hjälper magen att upprätthålla en bra tarmslemhinna. Och hampaprotein vill jag testa för att det , som inflamino är helt vegetabiliskt och jag behöver få i mig mer protein om dagarna och då jag har känslig mage tänkte jag att detta kunde vara ett grymt alternativ, så vi får se hur min mage reagerar på det.

Så , semestern är slut och då jag vill fortsätta kunna äta vad jag vill och faktiskt försöka minimera värken igen så ska jag i morgon försöka få med mig syrran på en pw eller ett gympass. Jag är nog fan mer sugen på powerwalk då vädret fortfarande är milt och skönt, man får passa på innan vintern kommer, men även i vinter ska jag försöka ta mig ut på promenader och försöka hålla 2-3 träningspass i veckan. Kroppen och jag behöver det!

 

Inlägget innehåller ad-links!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Henriette Celin 18 augusti, 2016 at 10:07

  Å, for en nydelig frokost!

 • Reply Pia 18 augusti, 2016 at 13:48

  Dina latte ser så goda ut! Hat du maskin, eller kan man få receptet?
  Med vänlig hälsning, Pia.

  • Reply tommytott 18 augusti, 2016 at 22:15

   Tack för din kommentar Pia! 🙂

   Jag kör nespressokapslar och sen skummar jag själv mjölken. Jag brukar ibland köra med vanligt kokkaffe, fast lite starkare och så skummar jag mjölk 🙂

   Sköt om dig!
   Stor kram

 • Reply NBA 2K17 MT PC 17 september, 2016 at 21:45

  Good !|Cool! I love your this bolg.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.