Livsstil

Stilfullt hem med Dear sam

Stilfullt hem med Dear sam.

Sommaren är här och i rådande pandemi så blir det att semestra hemma och det innebär ju att man hinner med så mycket mer på hemmaplan än vad man annars brukar göra. Vi gör inte mycket större skillnad i år gentemot andra år på våra semestrar, mer än att man tänker mer på avståndet. Vi spenderar mycket tid i våran stuga, alla årstider och vi har lagt ner en hel del tid för att rusta upp, renovera med enkla medel och göra om här hemma.

Vi har under en tid varit på jakt efter snygga tavlor för att få ett mer personligt och stilfullt hem här i stugan. Vi vill att det ska kännas som hemma, ett ställe där man gärna hänger och det ska kännas inbjudande och det är ju något som tavlor och posters gör , gentemot om man har det kalt och tomt på väggarna.

Jag är en sucker för blommor och växter på tavlor och posters och här i vardagsrummet kan ni se att vi har fått upp 3 magiska posters med underbart motiv, blommor, rosor och lätta och dova färger.  Dom är stilrena med med snygga och stilrena ramar i metall. Jag bara älskar hur bra det blev och jag älskar att mötas av motiven när vi kommer in i stugan.

Detaljrikt från Dear sam.

I köket har vi oxå funderat lite på hur vi ska göra med posters och tavlor på väggarna. Här var jag bestämd med att jag gärna ville ha posters i posterhängare och då gärna vitt. Motiven på tavlorna och poster skulle vara väldigt enkelt, text och väldigt avskalat men ändå personligt och inge kärlek. Och jag som älskar kaffe och latte kände direkt att, budskap och motiv med kaffe är något som ska finnas i vårat kök här i stugan och samtidigt ska det ge inslag av elegans, vilket jag absolut tycker det gör. Enkelt men snyggt.

Dear sam har fantastisk kvalitet på papperna , motiven och ramarna och priserna är till den sparsamma och lite högre. En sida som erbjuder posters, prints till alla hemmen. Något jag verkligen uppskattar är att om man är sugen på en tavelvägg så kan man via dear sams hemsida välja vilka tavlor som passar bra i ett vardagsrum, barnrum eller varför inte perfect pair. De tavlor och prints som passar att ha vid sidan om varandra.

Ett tips som jag oxå tycker är grymt med dear sam är att man kan via deras instashop spana in hur andra har placerat sina posters och prints , beroende på rum och vilka motiv som passar med den inredningen du har och här kan du verkligen få massor med inspiration.

Får jag ett sug att byta ut något av motiven så kommer jag absolut be dear sam om hjälp och inhandla mina nya posters och prints från dom.

Jag har självklart ordnat ett rabattkod till er , uppge koden Tommytott10 så får du 10% extra på Dear sams statiska kampanj på 25%. Den är giltig från 18/6 till den 28/6. Min rabattkod gäller även på ramar och posterhängare. Har ni några frågor så kan ni alltid slänga iväg ett mail till mig så hjälper jag er att komma i kontakt med dear sam eller så är det bara kontakta deras support via mail. Dom hjälper gärna till och är snabb och har bra service.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.