Livsstil

Tack

Tusen tusen tusen tack för alla de fina ord jag i går fick på min facebooksida , efter att jag valde att skriva om att jag i går fick glåpord kastandes efter mig av ett gäng på 5 killar om min sexualitet, hur äckliga vi bögar är, äcklig bög och en kille i rosa jacka, så bögigt. Obehagligt att det fortsätter kastas skit och ha åsikter om någons kläder och att ett par klädesplagg kan få folk att bete sig sjukt.

Jag är i alla fall oerhört tacksam för allt stöd jag fick och jag kommer självklart inte lägga ner bloggen eller sluta använda de klädesplagg jag faktiskt tycker är tilltalande och snygga , snarare tvärtom. Jag kommer fortsätta använda dom och fortsätta vara den jag är, för uppenbar behövs det ännu mer och att folk ska skit fullständigt i vad någon har för kläder och vilken sexualitet någon har. Men visst fan känns det när man tidigare blivit utsatt och påhoppad och sparkad i ryggen för att jag är bög, så när man går där själv på gatan och någon ropar efter en , så är det riktigt obehagligt.

Lördagens arbetspass är avklarat.  Varit på rusta med en vän och hjälpt henne köpa hem lite nytt till lägenheten som kommer bli så fin när det är klart. Nya golv, ny målade väggar.  Kamphundarna är rastade, jag har fått i mig mat och hoppat i mjukisbyxorna och ska bara spendera kvällen i soffan och små fisa och bara vara . I morgon väntas ett kvällspass på jobbet.

Följ gärna bloggen på:
Facebook: Tommytott
Instagram: Tommytott

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.