Livsstil

Prosecco, cameltoe och fredagsmus

Vart tog denna dagen vägen? Jag förstår inte hur tiden bara kan springa iväg. Men jag har hunnit med allt jag ska göra och lite där till. I eftermiddag ringde Annica, hon var i Malmö och skulle till tropikhuset och undrade om jag ville hänga med. Så hon hämtade upp mig och sen drog vi iväg .. Fantastisk vän, vi ses alldeles för sällan men när vi väl ses så hörs vi vart vi än är.  Efter tropikhuset tog vi en latte på Systrar & Bröder och snackade massa skit, skvaller och avverkade både reptiler, cameltoe och sex och pilla henne lite på bopparna haha!

Hem och utfodra kamphundarna och ut med dom. Chanel fick någon psykos och har sprungit Malmö runt och väl inne körde hon ett race här i lägenheten,  varit extremt pussjuk och tvättat halva mig.  Och nu lyssnar jag på musik bestämde mig för att ta lite bubbel och ha lite fredagsmus, men som vanligt när det gäller mig  så ska ju det styras upp för stileben fotografering så bubblorna hinner ju nästa försvinna innan jag fått känna smaken av de haha!

Så nu lite fredagsbubbel, skönmusik och bara vara innan jag rastar kamphundarna och lägger mig. Klockan ringer 05.20 och helgens arbete ska påbörjas. Detta är mitt fredagsmus, hade sjömannen varit hemma hade det blivit en helt annan typ av fredagsmus.

Njut fredagen!

 

Följ bloggen på :
Facebook:Tommytott
Instagram: Tommytott

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.