Livsstil

Lillördag, snöhelvete och nya prover

Ser ni ? Ser ni? Den skånska vintern har kommit på nytt och förstår inte varför i helvete skiten ska komma nu. Det hade ju för fan börjat titta upp vårtecken och en känsla av att vi går på rätt tid infann sig, men det sket sig duktigt och vi blev snabbt lurade på en kommande vårfeelingen. Jag blir fan deprimerad.

Jag har varit lite off igen här i bloggen och det beror på att livet kommer i fatt en. Jag fick ju lämna prov för i tisdags för en vecka sen och i måndags denna vecka får jag veta att provet kommit bort eller slarvats bort så jag kunde inte få något besked på om det är något fel på magen, för jag behövde lämna ett nytt prov .. Ja för så jävla fantastiskt är det ju att ta en sked från sin egen skit och traska runt med haha! Vårdcentralen fick verkligen höra på mitt humör och alla könsord man lärt sig kom till välanvädning. Så nu hoppas jag att detta provet inte slarvas bort, men för att vara på den säkra sidan bunkrade jag upp med 3 extra rör om dom fortsätter med fetischen om att vilja ha fler rör från mig.

Det är lillördag och jag skulle egentligen ha jobbat dag, men jag behövdes på kvällen så jag gjorde ett  pass byte. Vilket är oerhört skönt för dessa morgonpass och jag är inte riktigt vänner. I morgon däremot jobbar jag dagpass så jag har turen att syrran även hon jobbar morgonpass och börjar samma tid som mig, så jag har någon som kan ringa och dubbelkolla så jag vaknar av larmet och i morgon blir det inget byte av pass för i morgon kommer äntligen sjömannen hem igen efter 15 dagar till sjöss. Det brukar ju vara i dag han kommer hem, #tappatvålenonsdag ni vet? Det känns ju helt fel … fungerar #tappatvålentorsdag lika bra?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Louise 8 februari, 2017 at 11:15

    Jag håller med dig där. Varför ska Moder natur vara så himla elak för. Våren var ju på väg. Jag avskyr snö min make och barnen älskar snö. Ja men tro inte att de får iväg mig till pulkabacken på Holma no way….
    Svensk vård vad ska man göra. Jag hoppas du får reda på vad felet är så du kan sluta oroa dig.

    Jag önskar det trots all snö en fin dag.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.