Livsstil

TGIF, 11 timmars sömn och skadebesiktning

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gomorgon godingar. Jag blev hämtade av Matte Hå i går kväll och vi körde och hämtade min bil, jag var fan lite orolig både för att jag faktiskt inte riktigt kom ihåg hur skadad bilen och för att jag skulle så snabbt sätta mig bakom ratten igen, trots att det inte var någon jätte allvarlig olycka! Men man ska ju ta tjuren vid hornen direkt sägs det ? Jag klarade det, men nervositet.

Bilen har fått sig en rejäl törn, men det kunde gått mycket värre och i dag kl 11 ska jag vara på plats på verkstan för skadebesiktning av Totten bilen, undra om dom kan göra om en skadebesiktning på mig med?

Jag gick ut med kamphundarna i går när jag kom hem och gjorde mig klar för natten. Pratade med sjömannen på skype och sen somnade jag och vaknar upp nu nästan 11 timmar senare. På med kläderna, utfodra kamphundarna och morgonpromenad med de små liven. En latte är fixad och snart får jag väl försöka snygga till mig oxå och göra den där anmälan till AFA. Solen skiner och jag är fan ruskigt ledsen över att min skinnjacka och min favorittröja är sönderklippt!  Jaja, det kunde som sagt varit värre,men prylbögen i mig gråter floder!

Men nu ska vi inte deppa över det. Eller det beror på hur skadebesiktningen går, men oavsett så är det fredag och jag ska unna mig ett glas vin ikväll. I onsdagskväll började jag planera dagar jag ska ta mig iväg till gymmet, i dag var en inplanerad gymdag, men läkaren på akuten sa att jag inte får träna på minst en vecka .. Så jag får helt enkelt träna höger armen med vinglaset i stället .. inte så illa ändå !;)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.