Livsstil

Trafikolycka, sönderklippta kläder och tvättmaskin

Denna dagen började ju inte alls bra.  Jag har fortfarande inte kommit in i det här med att vara vuxen och att ta mig upp själv på morgonen, så syrran fick ringa och väcka mig i morse. Jag tog mig upp och gjorde mig klar för att köra till jobbet. Jag är oerhört glad över att jag tog min bil och inte sjömannens i dag, för jag kom inte till jobbet .. Utan jag blev duktigt påkörd av en bil som körde alldeles för fort på halt väglag och där i bilkön stod .. Jag?! Jag tar mig ur bilen och svart bälte i ordbajsning så kommer mannen gåendes i mot mig, med skadeanmälansblankett och jag frågar om han på riktigt är dum i huvudet och om hans jävla morsa hade köpt hans jävla körkort i ett cornflakespaket , jävla pack! Han svarade bara , ja jag är dum i huvudet. No kidding! Och sen ville han snabbt som satan lösa detta , men jag började må illa och det började göra ont i nacken och ryggen, så polisen kom med sirenerna på och dom tillkallade snabbt ambulans.

Jag fick på mig en krage  och dom mobiliserade min rygg och sen var det snabbt som fan in på akuten. I ambulansen talar dom om att eftersom jag har nack och ryggsmärtor kan dom inte ta av kläderna på överkroppen och måste tyvärr klippa sönder det. Min reaktion var – Men skjut mig, kan man inte få en hint  innan man sätter sig i bilen om att det är idioter på vägarna så man kan välja kläder efter idioter som inte kan köra i normalhastighet?! Dom skrattade och klippte. Det var min skinnjacka det.  Väl inne på akuten så suckar tjejerna och ber om ursäkt men ler och säger att dom är glada över att dom inte är först, men dom var tvungen att klippa sönder min tröja oxå! Helvetesjävlafittgubbe var mitt ord!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det blev röntgen som inte visade någon skada men jag är spänd och öm i nacke och rygg. Jag blev efter någon timma utskriven och ska söka igen om smärtan inte lagt sig det minsta. Och vet ni, eftersom mina kläder var sönderklippta fick jag ta taxi hem i regionskåne´s sexiga patientrock och ett par gröna chinos. För att se något positivt i detta så kan jag och sjömannen leka patient och doktor och rollspelet tas till en ny nivå .. Heja sexlivet och tack ambulanspersonal och akutteamet, jag bjuder på tårta i fall rollspelet blir bra!

Bilen kommer jag inte ihåg hur skadad den blev men den ska Matte H hjälpa mig få hem ikväll för i morgon har jag tid på skadebesiktning kl 11. Och vet ni, det är ju en jävla massa samtal man ska ringa , försäkringar på bilen, försäkringar på mig och försäkring via jobbet! Betalar ni min telefonräkning oxå? haha!

Jag har vilat lite men sen är det ett jävla liv i trappen. Det trillade in 2 snygga hunkar med våran , kan vara i särklass Sveriges minsta tvättmaskin, men dom var snygga och sjömannen och jag hade lätt kunnat tappat tvålen båda två haha! När dom var klara så sa dom – Nu kan ni tvätta 3 kalsonger åt gången och jag svarade, det beror ju helt och hållet på storleken på gumpen, för med min lilla gump får vi nog plats med de 3 dubbla. Dom blev generade och önskade en trevlig dag – Tack detsamma och välkomna åter var mitt svar 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Confessions of a Shopaholic 25 februari, 2016 at 15:25

  usch, vilken start 🙁 Tur att det inte var allvarligt med dig iaf! Kram

  http://vicktoria.malmolife.se

  • Reply tommytott 25 februari, 2016 at 16:27

   Tack vännen!

 • Reply Monica 25 februari, 2016 at 18:24

  Fy så otäckt! Vilken tur i oturen att du inte blev mer skadad.
  Nu vet jag ju att det kan komma sviter efteråt, jag fick whiplash (vet inte hur stavningen är)efter att en bil kört in i vår för många herrans år sen. Sover på nackkudde sen dess.
  Jag håller tummarna för att du inte åker på nåt sånt.

 • Reply Jeanette 25 februari, 2016 at 21:23

  Men fy vad obehagligt:-/ Min man blir ofta rasande i trafiken över hur folk kör…eller inte kan köra. Vi har vårt hus vid en korsning och här sker det många påkörningar kan jag lova. En ökänd korsning är denna i vår stad.

  Var längesen jag läste din blogg nu, men nu är jag tillbaka och följer den gärna igen 🙂

 • Reply Annika 26 februari, 2016 at 03:06

  Hoppas du mår bättre snart! / Kram Annika

 • Reply Maria E 26 februari, 2016 at 08:44

  Oj nej det hade ju kunnat gå riktigt illa det där. Hoppas du inte får några men efter olyckan. Hoppas du mår bättre fort.
  Hälsningar. Maria från Finland

 • Reply Tonja Hauschildt 16 juli, 2016 at 22:31

  Thank you so much for giving everyone such a marvellous possiblity to read in detail from this blog. It’s always very pleasing and also packed with a good time for me and my office co-workers to visit the blog a minimum of three times weekly to learn the fresh things you have. Not to mention, I’m just always pleased concerning the special hints you give. Certain 3 ideas in this posting are unequivocally the very best we have had.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.