Livsstil

Söndag kväll

Söndag kväll. Jag har varit iväg och fotograferat och det gick riktigt riktigt bra. Jag är lite besviken på att så många foton blev kasst och att jag bara har ett 50mm, för i dag hade jag verkligen behövt ett vidvinkel, men jag gjorde det bästa av situationen och hoppas att det ska bli perfekt och att dom blir nöjda med fotona. Jag måste verkligen öva mer på detta med inredning och lokal fotografering, men som sagt , hade jag haft vidvinkel objektiv hade det gått som en dans – porträtten är jag grymt nöjd med.

Nu har jag en liten paus i redigeringsjobbet för att uppdatera här och för att ha ett litet ego-moment framför kameran för att testa lamporna som jag köpte hem idag. Jag behövde inte använda dom på fotograferingen i dag då det var grymt bra ljusinsläpp i rummet vi tog porträtten.  Så ja, jag bjuder på en liten selfie så här på söndag kväll.

Och med det säger jag godnatt, nu ska jag kolla igenom fotona en sista gång innan jag för över dom på minneskort, borstar tänderna och rastar kamphundarna för natten och försöka få lite skönhetssömn. I morgon ska jag upp tidigt och en ny vecka fullproppad med jobb väntar. Jag önskar verkligen att mina dygn hade ett par extra timmar! Glad att jag haft fotojobb att fokusera på i dag, för det har fått mig att tänka på annat – jag hatar verkligen dagarna då sjömannen ska på jobb igen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.